• banner1-1
  • banner2
  • banner3

    naha milih cardone

    OCUBE calakan Téhnologi Development Co., Ltd. calakan produk mangrupa produk inti urang, ieu panalungtikan bebas tur ngembangkeun modul kadali hawa sarta terminal calakan aplikasi aplikasi interaktif, urang bisa nyadiakeun pamakéna kalawan Orok dina prosés nyoco sagala jinis masalah encountered dina leyuran jeung saran ilmiah.   

    téhnologi OCUBE keur mayoritas pamaké kalawan mesin susu calakan, kopi bodo calakan jeung produk calakan lianna, pamaké bisa kalayan gampang operasi konci, éta bakal mawa hirup genah tur rarasaan fun ngeunaan téhnologi pinter.

    Tujuan kami anu: "Robah diturunkeun tina kapanggihna, AKAL bisa idealize hirup"

    Maca deui

    Artikel produk

    parusahaan warta

    • 18/01/18

      OCUBE calakan

      OCUBE calakan Téhnologi Development Co., Ltd .. (ieu panalungtikan urut produk Ningbo universitas Téhnologi jeung Desain) diadegkeun dina taun 2009, nu hiji organisasi jasa téhnologi hiji-eureun dimekarkeun di Indus nu ...
      maca deui

    pikir keur waktos Anjeun

    WhatsApp Online Chat !