• banner1-1
 • banner2
 • banner3

  pse zgjedhin Cardone

  Ocube Inteligjente Teknologjia Zhvillimi Co, Ltd Inteligjente produktet është produktet tona kryesore, hulumtim të pavarur dhe zhvillimin e modulit të kontrollit të temperaturës dhe terminali inteligjente APP aplikacioneve interaktive, ne mund të sigurojë konsumatorët me foshnjat në procesin e të ushqyerit të gjitha llojet e problemeve që hasen në zgjidhjen dhe këshilla shkencore.   

  teknologji Ocube për shumicën e përdoruesve me makine inteligjente qumësht, turi inteligjente kafe dhe produkte të tjera inteligjente, përdoruesit mund të lehtë të një operacion i rëndësishëm, ajo do të sjellë jetën komoditet dhe ndjenjë zbavitëse në lidhje me teknologjinë e zgjuar.

  Qëllimi ynë është: "Ndryshimi rrjedhin nga zbulimi, Inteligjenca mund të idealizoj jetën"

  Lexo më shumë

  Featured produktet

  Kompania lajmeve

  • 18/01/18

   Ocube Inteligjente

   Ocube Inteligjente Teknologjia Zhvillimi Co, Ltd .. (hulumtimi i mëparshëm Produkti Universiteti Ningbo i Teknologjisë dhe Design) është themeluar në vitin 2009, e cila është një organizatë shërbimet e teknologjisë one-stop zhvilluar në Indus ...
   Lexo më shumë

  mendoj për kohën tuaj

  WhatsApp Online Chat !