• banner1-1
  • banner2
  • banner3

    kok milih cardone

    OCUBE Intelligent Teknologi Development Co., Ltd. Intelligent produk produk inti kita, riset sawijining lan pangembangan modul kontrol suhu lan terminal cerdas APP aplikasi interaktif, kita bisa nyedhiyani konsumen karo bayi ing proses dipakani kabeh jinis masalah pinanggih ing solusi lan saran ngelmu.   

    teknologi OCUBE kanggo mayoritas panganggo mesin susu cerdas, warung bodo pinter lan produk cerdas, bisa gampang operasi tombol, bakal nggawa urip penak lan koyo fun babagan teknologi pinter.

    Kita Yahoo punika: "Ganti niru saka panemon, Intelligence bisa idealize urip"

    Read More

    Featured produk

    perusahaan warta

    • 18/01/18

      OCUBE Intelligent

      OCUBE Intelligent Teknologi Development Co., Ltd .. (riset mantan produk Ningbo Universitas Teknologi lan Design) didegaké ing 2009, kang iku organisasi teknologi siji-mandeg dikembangaké ing Indus ing ...
      maca liyane

    mikir kanggo wektu

    WhatsApp Online Chat !